Safetywinkel.nl

Vrijdag 27 april zijn wij gesloten in verband met Koningsdag.

Bestellingen worden maandag 30 april weer verwerkt.

Meindl Woudloper met leer S3 gaat bij Meindl uit het assortiment.

Wees er snel bij, want OP = OP!

Meindl Woudloper met leer S3Meindl Woudloper met leer S3
Meindl Woudloper met leer S3
Meindl Woudloper met leer S3
Memory Foam system

Meindl Woudloper met leer S3

OP = OP! Meindl Woudloper met leer S3 gaat uit het assortiment bij Meindl. De schoen is een S3 veiligheidsschoen met stalen neus, kevlar tussenzool en Davos zool. Verkrijgbaar in maat 41 - 44.

Artikelnr. 93648
(incl. BTW) €249,00
(excl. BTW) €205,79
Maat:
Beschrijving

OP = OP! Meindl Woudloper met leer S3 gaat uit het assortiment bij Meindl. Wees er snel bij. OP = OP! De Meindl Woudloper met leer S3 is een S3 veiligheidsschoen met stalen neus, tussenzool, Davos zool en voorzien van een rubberen neuskap. De werkschoen heeft geen zijnaden en is met leer gevoerd, hoge kwaliteit 2,8 mm waterdicht leer. De Davos zool heeft een 6 mm diep profiel en een PU schokdemping onder de hiel. De zool is olie en bezinebestendig en heeft veel grip. De schoen is voorzien van voorgevormde wasbare Air-Active inlegzolen. Het Memory Foam System zorgt er voor dat de schoen zich perfect om uw voet aanpast.

Het Memory Foam System is een innovatief systeem van Meindl, perfecte pasvorm van de schoen aan de voet. Het maakt gebruik van een speciaal ontwikkeld schuim voor demping van de schacht en door de lichaamstemperatuur wordt het foam aangepast aan de voet.

De Meindl Woudloper met leer S3 vallen kleiner in vergelijking met andere Meindl veiligheidsschoenen.

Verkrijgbaar in maat 41 - 44.

 

Specificaties

Certificering: CE  EN 345
Type: S3
Kleur: Zwart
Hoog: 21 cm
Gewicht: 2200 gram (per paar)

 

Levensduur en onderhoud

De Meindl werkschoenen zijn comfortabele ergonomische schoenen om lang en doeltreffend op te kunnen functioneren. De levensduur van een paar schoenen bedraagt gemiddeld zo´n 1.500 uur. Om de gemiddelde levensduur te behalen is het noodzakelijk om de schoenen goed te verzorgen, ook als ze niet (veel) gebruikt worden.

Het is verstandig om na het gebruik de schoenen te laten luchten, dit kan door het inlegzooltje eruit te halen en de schoen zoveel mogelijk open te zetten. Het Meindl inlegzooltje kan gewassen worden. Droog de schoenen nooit geforceerd bij een hitte bron, hierdoor droogt het leer uit en kunnen er scheurtjes ontstaan bij de aanhechting van de zool.

Voor het onderhoud van de Meindl Woudloper met leer S3 adviseren wij de schoenen eerst goed schoon te maken door middel van water (geen reinigingsmiddelen) en laat de schoenen rustig drogen. Daarna impregneren met Meindl Wetproof en de schoenen inclusief rubberen rand en neus behandelen met Meindl Sportwax (vet in een dunne laag aanbrengen met een borstel of een doek). Haal om de keer dat u de schoenen behandelt de veters eruit en vet de lip volledig in.

Deze schoen wordt ook Meindl Waldlaufer S3 of Woodwalker MFS S3 genoemd.

 

Safetywinkel.nl
Veldzigt 3
3454 PW De Meern

Afhalen/langskomen op afspraak

Vrijdag 27 april gesloten in verband met Koningsdag.

Tel: +31(0)30 242 8289 (ma, wo en vr)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN:
NL97 ABNA 0614 831 180
BIC/Swift: ABNANL2A
KvK-nummer: 30155559
BTW-nummer: 8078.61.959.B.01