Safetywinkel.nl

Retourneren, annuleren en klachten

Retourneren
U heeft recht op een afkoelingsperiode (herroepingsrecht) van 14 dagen na levering van het product, mits het een consumentenkoop betreft. U kunt het product binnen die periode terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u vervaardigde of bestelde producten. Zie voor meer informatie artikel 6, 7,  8, 9 en 10 van onze algemene voorwaarden.
 
Wanneer u de gehele bestelling retour zendt binnen de afkoelingsperiode zal Safetywinkel.nl de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten aan u overmaken.
 
Wanneer u een gedeelte van de bestelling retour zendt binnen de afkoelingsperiode zijn de kosten van het retourneren voor uw rekening. Safetywinkel.nl zal aan u de aankoopsom van het geretourneerde gedeelte van uw bestelling overmaken. Verzendkosten worden in dit geval niet teruggestort.  
 
Retourneringen dienen aangemeld te worden bij Safetywinkel.nl per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het ordernummer en uw naam. U krijgt dan van Safetywinkel.nl een e-mail met een GLS verzendetiket. Hiermee kunt u het pakket kosteloos retourneren door het af te geven bij een GLS pakketshop. Hier kunt u het modelformulier voor herroeping downloaden. Deze graag invullen en met de retounering meesturen.
 
Annuleren
Bij Safetywinkel.nl heeft u (bijna) altijd de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren, zolang deze nog niet is verzonden. Uitzondering zijn speciale voor u bestelde of vervaardigde producten. Annuleringen dienen te geschieden per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het ordernummer en uw naam.
 
Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort.
 
Klachten
Indien u een klacht of suggestie heeft dan kunt u die via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar ons sturen:
 
Safetywinkel.nl
Veldzigt 3
3453 PW  De Meern
 
 

Safetywinkel.nl
Veldzigt 3
3454 PW De Meern

Afhalen/langskomen op afspraak

Tel: +31(0)30 242 8289 (ma, wo en vr)
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN:
NL97 ABNA 0614 831 180
BIC/Swift: ABNANL2A
KvK-nummer: 30155559
BTW-nummer: 8078.61.959.B.01